Mobiele kraan huren bij OSminikraan

Mobiele kraan huren met machinist bij OSminikraanwerk. Voor al uw hijs en verplaats werkzaamheden in heel Nederland

Een mobiele kraan huren met machinist? OSminikraan is dé specialist m.b.t de verhuur van mobiele kranen voor iedere klus. Met de Hoeflon C10 mobiele telescoopkraan bieden wij de alleskunner op het bied van hijs- en verplaatswerk, tevens uitgerust met extra accessoires.

Wij hebben de juiste mobiele kraan voor elke kraanwerk klus!

 • Indrukwekkende maximale last van maar liefst 4000 kg
 • Maximale vlucht van 13,7m en met opties 19,8m
 • Standaard uitgerust met volledige elektrische aandrijving
 • Uiterst manoeuvreerbaar
 • Hijshoogte van 21 meter
 • Uitgerust met extra accessoires

Welke (mobiele) kranen zijn er?

Er zijn verschillende soorten mobiele kranen, elk ontworpen voor specifieke toepassingen en situaties. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Torenkranen: Dit is een grote hijskraan die vaak worden gebruikt voor de bouw van wolkenkrabbers.
 • (Mobiele) Telescoopkranen: Deze kranen hebben een uitschuifbare boom en worden vaak gebruikt voor laden en lossen en voor het bouwen van bruggen.
 • Rupskranen: Deze kranen hebben rupsbanden waardoor ze meer stabiliteit hebben op oneffen terrein en worden bijvoorbeeld gebruikt bij het werken op bplaatsen met een zachte ondergrond.
 • Vrachtwagenkranen: Deze kranen zijn gemonteerd op een vrachtwagen en kunnen snel worden verplaatst.
 • Mini-kranen: Deze kranen zijn klein van formaat en worden vaak gebruikt in stedelijke omgevingen waar de ruimte beperkt is.
Kraan huren? Bel OSminikraan werk! Type kraan - torenkraan

Uiteraard is het is belangrijk om te bepalen welke soort kraan het meest geschikt is voor uw specifieke werkzaamheden. OSminikraan werk adviseert u graag over de juiste kraan, ook voor complexe projecten. Mobiele kraan huren? Bel OSminikraan werk!

Wanneer een mobiele kraan huren?

Een mobiele kraan is een veelzijdig en flexibel hulpmiddel voor allerlei soorten werkzaamheden maar wordt meestal gebruikt voor het hijsen of (ver)plaatsen van materialen of zware voorwerpen.

Een minikraan kan gehuurd worden in situaties waar de ruimte beperkt is en grote kranen niet geschikt zijn. Het compacte formaat van de minikraan maakt het gemakkelijker om te manoeuvreren en te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. Er moet wel een voldoende draagkrachtige ondergrond zijn en voldoende ruimte om af te stempelen.

Wat zijn de kosten van mobiele kraan verhuur?

De kosten voor de huur van een mobiele kraan hangen af van verschillende factoren zoals de huurperiode, de grootte van de kraan, de benodigde capaciteit, werkelijke draaitijd, in/ex machinist en de locatie.

Als grove prijsindicatie kunt u uitgaan van een huurprijs tussen de € 50 en € 300,- per dag (zonder machinist), dit is inclusief voorrijkosten / transport, minimum aantal draaiuren en tonnage. Duurt het kraanwerk langer dan wordt meestal de werkelijke draaitijd in rekening gebracht.

Kosten hijshulpmiddelen

Diverse hijsbanden zijn veelal inbegrepen maar eventuele extra hulpmiddelen meestal niet.

Mobiele kraan huren met machinist? Bel OSminikraan werk voor al uw hijs-, hef- en verplaats werk in heel Nederland!

Mobiele kraan huren met machinist

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw verplaats- of hijswerkzaamheden? Dan is het huren van een mobiele kraan dé oplossing voor u!

Voordelen ervaren machinist

Het huren van een mobiele kraan met machinist biedt vele voordelen als je zwaar hijs- of verplaatsingswerk moet verrichten. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van het huren van een mobiele kraan met machinist.

 1. Flexibiliteit: Het huren van een mobiele kraan met machinist geeft je veel flexibiliteit in termen van planning. Je kunt de kraan huren wanneer je hem nodig hebt en hebt daar dan gelijk een machinist bij, handig bij projectmatig werk.
 2. Efficient werken: Ervaren machinisten heeft de kennis en vaardigheden om de kraan efficiënt te bedienen. Dit zorgt ervoor dat het werk snel en nauwkeurig wordt uitgevoerd.
 3. Veiligheid: Ervaren machinisten weet hoe hij de kraan veilig moet bedienen en kan risico’s minimaliseren. Dit is vooral belangrijk bij het werken op moeilijk bereikbare plaatsen of bij het hijsen van zware voorwerpen.

OSminikraan werk voor de huur van een mobiele kranen met machinist en inclusief transport.
OSminikraan werk voor al uw hijs- & verplaats klussen.
OSminikraan werk verhuurd geen mobiele graafmachines.

Neem contact met ons op door je e-mailadres of telefoonnummer achter te laten in het contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op!