Elektrische kraan huren bij OSminikraan

elektrische kraan huren bij OSminikraan werk

Elektrische kranen worden steeds populairder in verschillende sectoren, waaronder de bouw, de logistiek en de industrie. Ze bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele kranen, zoals lagere operationele kosten, verminderde geluids- en luchtvervuiling en verbeterde manoeuvreerbaarheid. Als je op zoek bent naar een elektrische kraan voor een specifiek project, is het huren ervan een uitstekende optie.

Wil je een elektrische kraan huren? De Hoeflon C10e is een absolute krachtpatser met een hefvermogen tot 4.000 kg en een eigen gewicht van 4400kg (tot 4700kg met opties). Met een maximale hijshoogte tot 16,3 meter (en zelfs 22m met opties) kun je een grote hoogte bereiken.

Gebruikers van de Hoeflon C10e noemen de hoge capaciteit en prestaties dan ook als absoluut pluspunt van dit product. Deze elektrische kraan is de krachtigste compactkraan in zijn klasse. Met een conventionele dieselvariant hoor je voornamelijk het geluid van een dieselmotor. De C10e werkt helemaal geruisloos waardoor je naast de kraan ook moeiteloos kunt communiceren, absoluut prettig in de uitvoering.

Met de draadloze afstandsbediening kun je de elektrische kraan op afstand bedienen. Hierdoor kan de ‘machinist’ zelf kan bepalen vanaf welke positie de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit verbetert zowel de veiligheid alsook de productiviteit. De Hoeflon C10 heeft door de elektrische aandrijving een laag geluidsniveau en geen uitstoot. Hierdoor is de kraan ook perfect geschikt om binnen te gebruiken. Ook een elektrische kraan huren? Bel OSminikraan werk voor een vrijblijvende offerte.

Wat de C10e elektrische minikraan sterk maakt:

  • Indrukwekkende maximumcapaciteit van maar liefst 4000 kg
  • 3 versnellingen waardoor de elektrische kraan uiterst manoeuvreerbaar is
  • Hijshoogte van 21 meter

Belangrijkste specificaties van de kraan:

  • Volledig elektrisch aangedreven
  • Uiterst manoeuvreerbaar
  • Maximale capaciteit met minimaal gewicht
  • Breedte van 80 cm
  • Tot 8 uur vermogen

CO2 Neutrale werken

Met de Hoeflon C10e minikraan kan je volledig CO2 neutraal werken omdat deze volledig elektrisch is. Geen uitstoot, schoner, stiller en daarmee beter voor het milieu. Bij steeds meer opdrachtgevers is dit een harde eis, zeker waarbij er binnen werkzaamheden plaatsvinden. Door de accucel kan de minikraan ook op plekken werken waar geen stroomvoorziening aanwezig is.

Samenstelling van de accucel

De accucel die gebruikt wordt in onze elektrische minikraan is de LiFePO4. Deze samenstelling van deze accu heeft veel voordelen. Vooral in het kader van veiligheid in vergelijking met andere Li-ion accu’s. De samenstelling van de accucel is milieuvriendelijk.

De LiFePO4 accucellen kunnen niet ontbranden of exploderen tijdens het laden en/of ontladen. Ook de omgevingstemperatuur heeft nauwelijks invloed op de accu. Met een lange levensduur en een bijna verwaarloosbare prestatievermindering per laadcycles is deze accucel van topkwaliteit in zijn klasse.

Elektrische kraan voor de kleine ruimtes

Door de compacte omvang van onze elektrische minikraan kunnen we overal gemakkelijk tussendoor. De kraan is slechts 80 centimeter breed en heeft een hoogte die terug te brengen is naar 1,90 meter. Daarom zijn smalle doorgangen in een gebouw of een klus in de binnenstad geen enkel probleem.

OS minikraan werk is inzetbaar voor het zware werk op plekken waar een grote kraan geen ruimte heeft, zowel binnen als buiten. Voorbeelden zijn het plaatsen van een dakkapel of glas en het hijsen van stalen spanten en sandwichpanelen. Ook het verplaatsen van machines is zo’n klus die ideaal is voor een minihijskraan. Of je nu een zwembad in de achtertuin hijst of complete productielijn in een fabriek verplaatst; de C10e verzorgt dit tot in de puntjes.

brugdeel hijsen in hal met elektrische kraan

Elektrische kraan huren?

Bij het huren van een elektrische kraan is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de capaciteit van de kraan, de bereikbaarheid van de locatie, de vereiste vergunningen en de beschikbaarheid van een ervaren machinist. Door samen te werken met OSminikraan werk ben je er van verzekerd dat je de juiste machine voor je project huurt en je te maken hebt met een betrouwbare verhuurder met de juiste papieren.

Ook een elektrische minikraan huren? Voor één dag of een langere periode? Bel OSminikraan werk voor de verhuur van elektrische kranen in heel Nederland! OSminikraan verhuurt geen graafmachine(s) zoals elektrische minigravers, elektrische graafmachines, hybride graafmachines Met een ervaren machinist!